TO WINE THERAPY

Στον χώρο αυτό σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τον κόσμο του κρασιού, να μοιραστείτε το πάθος και την αγάπη μας για το κρασί, να μάθετε, να απολαύσετε, να δοκιμάσετε, να νιώσετε, να μοιραστείτε συναισθήματα, να αναβαθμίσετε τη γευστική σας εμπειρία, να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

Με απόλυτη έμφαση στην υψηλή ποιότητα, παντρεύουμε τη βαθιά γνώση και τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο κρασί με μία φρέσκια και πρωτοπόρα ματιά. Στόχος μας είναι η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, ετικέτας Wine Therapy περιορισμένης παραγωγής και κυκλοφορίας, που θα γοητεύσουν τον μοντέρνο καταναλωτή και θα ανταποκριθούν τέλεια στις νέες τάσεις κατανάλωσης και στυλ ζωής, που ζητά γρήγορα γεύματα, πιο απλή γαστρονομία και άμεση ικανοποίηση.

Ο πρωτότυπος και ειδικά διαμορφωμένος ΟινοΧώρος μας, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε συνάντηση που θέλετε να πραγματοποιήσετε με τους συνεργάτες σας ή και πελάτες σας, να γιορτάσετε με τη παρέα σας μία επέτειο, μια γιορτή ή ακόμη και ένα πάρτι γενεθλίων.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας : 231601428969481880686979444926

Η ιστορία μας

Location

Τα Πρώτα Βήματα του Θωμά

Με σπουδές Τεχνολογίας Τροφίμων & Οινολογίας, ο Θωμάς, ξεκινάει το ταξίδι ζωής στον κόσμο του κρασιού στο κεντρικό οινοποιείο στην Ευάγγελος Τσάνταλης Α.Ε., στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.

1981-1987

Location

Τα Πρώτα Βήματα της Κατερίνας

Η βιολόγος Κατερίνα εξειδικεύει τις γνώσεις της πάνω στο κρασί στην Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική Α.Ε., στο κεντρικό οινοποιείο της στην Στενήμαχο Νάουσας.

1989

Location

Η Εξέλιξη

Ο Θωμάς αναλαμβάνει προϊστάμενος οινοποιείου & υπεύθυνος οινοποίησης στην Ευάγγελος Τσάνταλης Α.Ε., ενώ η Κατερίνα μεταπηδά και αναλαμβάνει έως και σήμερα προϊσταμένη του ζυθοποιείου της Mythos, που άνηκε τότε στον όμιλο BOUTARI ενώ σήμερα στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.

1993

Location

Νέα Επαγγελματικά Εγχειρήματα

Ο Θωμάς αποχωρεί από την Ευάγγελος Τσάνταλης Α.Ε. και ξεκινά την συμβουλευτική ως υπεύθυνος οινολόγος παραγωγής αρχικά στο Κτήμα Πρωτόπαπα, στην Κάριανη Καβάλας και στην συνέχεια στο Κτήμα Μιχαλάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Παράλληλα ασχολείται και με την εκπαίδευση, μεταφέροντας την εμπειρία του και την αγάπη του για το κρασί, στους σπουδαστές δημόσιων & ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., μέχρι και το 2020.

2004 - 2006

Location

Νέο Ξεκίνημα

Αναλαμβάνει από τα ''θεμέλια'' ως υπεύθυνος οινολόγος παραγωγής στο Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη, στην Αρναία Χαλκιδικής.

2007-2013

Location

Ίδρυση Wine Therapy

Δημιουργείται το Wine Therapy και παράλληλα φυτεύεται ο πρώτος πειραματικός αμπελώνας με Ελληνικές ποικιλίες.

2011

Location

Wine Therapy/ Αμπελώνες

Φυτεύεται ο κύριος αμπελώνας του Wine Therapy με ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ και ξεκινάει η συνεργασία μας με τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης - Τομέα Ψυχικής Υγείας Ανατολικής Θεσ/νίκης & Χαλκιδικής, ΙΡΙΣ, στην παραγωγή κρασιών από τον βιολογικό αμπελώνα του συνεταιρισμού, στην Πορταριά Χαλκιδικής.

2012

Location

Consulting

Συνεχίζεται η συμβουλευτική ''consulting''
- ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης.
- ΚΤΗΜΑ AGROVISION, στην Ιερισσό Χαλκιδικής.
- KONSTANTARA WINES, στην Πορταριά Χαλκιδικής.
- GIUAANI L.t.d, οινοποιείο της Γεωργίας, περιοχή Kaxeti, χωριό Manavi, στην παραγωγή των Orange ή Amber Wines. Την οινοποίηση δηλαδή των λευκών σταφυλιών παρουσία στέμφυλων σε πήλινα πιθάρια-αμφορείς που στην Γεωργία ονομάζονται qvevri .

2013 - 2021

Location

Η Νέα Γενιά

Η χρονιά που και η νέα γενιά της οικογένειας Κοντοπού, ξεκινάει την ενασχόλησή της με το Wine Therapy.
Η Βασιλική-Ειρήνη, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, απόφοιτος του WSET Επιπέδου 2 και η Οινολόγος Ιωάννα. Με απόλυτη έμφαση στην υψηλή ποιότητα, η συνεργασία αυτή παντρεύει την εμπειρία με την φρέσκια πρωτοπόρα ματιά και δημιουργεί κρασιά περιορισμένης παραγωγής, ετικέτας Wine Therapy.

2015