Μαθήματα οινογνωσίας για τους λάτρεις του κρασιού. Θεματικές & ενημερωτικές γευστικές δοκιμές κρασιών που ευφραίνουν  καρδιά & ψυχή, με την καθοδήγηση των οινολόγων Θωμά & Ιωάννας Κοντοπού.

Διαδραστικές, διασκεδαστικές, συναρπαστικές & απολαυστικές  Γευστικές δοκιμές – Σεμινάρια Οινογνωσίας, που σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τον θαυμαστό κόσμο του κρασιού και να μοιραστείτε το πάθος και την αγάπη μας για το καλό ποιοτικό κρασί. Μέσα από αυτά τα σεμινάρια μπορείτε να μάθετε και να διευρύνετε τις οινικές σας γνώσεις, να δοκιμάσετε και να απομυθοποιήσετε το κρασί ως ελιτίστικο προϊόν σνομπισμού και έπαρσης, να νιώσετε και να μοιραστείτε συναισθήματα, να αναβαθμίσετε την γευστική σας εμπειρία και πάνω από όλα να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

Κάθε κρασί αποτελεί και ένα ταξίδι με καπετάνιους τους ειδικούς του Wine Therapy και πυξίδα το μεράκι μας.

Τα μαθήματα οινογνωσίας σκοπό έχουν να μάθεις με τον πιο αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί αλλά και τα μικρά μυστικά του. Στο τέλος θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα. 

Πιο ειδικά:·         

  • Θα μάθεις τις βασικές έννοιες και τους όρους από τον κλάδο του κρασιού και της γευσιγνωσίας.
  •  Θα δοκιμάσεις και θα μάθεις να ξεχωρίζεις τις καλύτερες ελληνικές και ξένες ποικιλίες καθώς και τους διαφορετικούς τύπους κρασιού (μεθόδους οινοποίησης).
  •  Θα μάθεις να συνδυάζεις κρασί με φαγητό (food pairing).
  • Θα μάθεις τα μυστικά για την σωστή επιλογή του κρασιού.

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να σε ενημερώσουμε για τις επόμενες γευσιγνωσίες άμεσα!