• Μια Μαλαγουζιά που δε μοιάζει με καμία άλλη!

    Και πρέπει να τη δοκιμάσεις!

    Με απόλυτη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των σταφυλιών, την χαμηλή στρεμματική απόδοση, την ήπια φυσική οινοποίηση και τις μηδενικές παρεμβάσεις στο κρασί, η MALAGOUSIA Barrique 2021, σε κάθε απολαυστική της γουλιά μεταμορφώνεται σε ένα κρασί παγκόσμιας κλάσης!

    Continue reading Μια Μαλαγουζιά που δε μοιάζει με καμία άλλη!
  • ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

    ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

    «Αν το φαγητό είναι μια ανάγκη… το να γεύεσαι & να απολαμβάνεις το φαγητό με το κρασί, είναι ένα προνόμιο»

    Και επειδή τίποτα δεν φέρνει την οικογένεια ή την παρέα τόσο κοντά όσο ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δείπνο , η ομάδα του Wine Therapy, επιλέγει και σας προτείνει κρασιά περιορισμένης παραγωγής, ετικέτας Wine Therapy, που θα κάνουν το γιορτινό σας τραπέζι αξέχαστο και τις γιορτές σας μοναδικές.

    Continue reading ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
  • EURO 2021 με Wine Therapy

    EURO 2021 με Wine Therapy δηλαδή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με καλό κρασί. 

    Σίγουρα το EURO αποτελεί την απόλυτη “δικαιολογία” για να μαζευτούν ποδοσφαιρόφιλοι και μη μπροστά στην τηλεόραση με την παρέα τους για να δουν καλό ποδόσφαιρο, να παραγγείλουν φαγητό, ίσως να ψήσουν ή και να μαγειρέψουν, και φυσικά να πιούν αλκοόλ. Τα στοιχήματα, οι ποδοσφαιρικές αναλύσεις και το delivery πάνε σύννεφο!!! Μπορεί το μυαλό μας να πάει στις μπύρες σαν το ιδανικό ποτό για ποδόσφαιρο, αλλά πόσο μπύρα να πιει κανείς… Με απούσα, για ακόμη μία φορά, την ”επίσημη αγαπημένη” Εθνική Ελλάδος και χωρίς ποδοσφαιρικές & γευστικές “αγκυλώσεις” & φανατισμούς, θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε ότι ο αστικός μύθος (“η πίτσα, τα σουβλάκια, οι μακαρονάδες, τα Burgers & τα Hot dogs ταιριάζουν μόνον με την μπύρα & την cola”) δεν ισχύει.

    Continue reading EURO 2021 με Wine Therapy
  • Wine Therapy σε “ροζ” φόντο

    Το καλοκαίρι είναι εδώ και αν είστε από αυτούς που ψάχνουν ”καλοκαιρινά” κρασιά που να είναι ελκυστικά, χρωματιστά, δροσερά, αρωματικά, φρουτώδη & ευχάριστα, τα δύο ροζέ του  Wine Therapy δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Ταιριάζουν με τα καλοκαιρινά φαγητά, όπως σαλάτες, ψάρια και θαλασσινά, πιάτα λευκών κρεάτων, πιάτα της ανατολίτικης κουζίνας, ζυμαρικά και ριζότο, λαδερά, τηγανιτά λαχανικά, χορτόπιτες μέχρι πίτσες και ελαφριά τυριά. Μπορούν να καταναλωθούν και μόνα τους ή με την συνοδεία φρούτων σε χαλαρή διάθεση, σε εξοχές & βεράντες, βράδια ή και μεσημέρια.

    Continue reading Wine Therapy σε “ροζ” φόντο
  • Ανοιξιάτικες Προτάσεις.

    Μάϊος, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης & τα κρασιά του.

    Στο Wine Therapy, στρώνουμε τραπέζια στον εξωτερικό μας χώρο, με προσοχή και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, και σας ανεβάζουμε την διάθεση με ένα ποτήρι κρασί & δύο καλούς φίλους. Κάντε τη κράτησή σας τώρα.

    Continue reading Ανοιξιάτικες Προτάσεις.
  • Επιλογές Κρασιών για το Πάσχα & την Πρωτομαγιά

    Η μέρα της Ανάστασης, της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, αλλά και της αναγέννησης της φύσης έρχεται!!! Εναξαρτήτως των περιορισμών όλοι μας θα φάμε και θα πιούμε. Μια τέτοια μεγάλη γιορτή απαιτεί και τα ανάλογα κρασιά που θα απογειώσουν ότι και αν μαγειρέψετε, παραδοσιακό  ή μη,  την Ανάσταση, την Κυριακή του Πάσχα, την Δεύτερη ημέρα αλλά και την Πρωτομαγιά που θα γιορταστεί στις 4 Μαϊου.

    Προετοιμαστείτε για τα καλύτερα Πασχαλινά & Πρωτομαγιάτικα τραπεζώματα και κερδίστε μέχρι και 30% έκπτωση στα λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά ετικέτας Wine Τherapy.

    Continue reading Επιλογές Κρασιών για το Πάσχα & την Πρωτομαγιά
  • Κυριακή των Βαΐων – Ψάρι & κρασί

    Την Κυριακή των Βαΐων, σύμφωνα με την Χριστιανική θρησκεία και τους διατροφικούς κανόνες της Σαρακοστής καταναλώνεται ψάρι.

    Ψάρι & κρασί λοιπόν το θέμα μας, αλλά θα ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα, ότι το ψάρι συνδυάζετε με λευκό κρασί και θα πάμε σε πιο ειδικές (και μερακλίδικες) προτάσεις.

    Continue reading Κυριακή των Βαΐων – Ψάρι & κρασί